Δευτέρα 15 Απριλίου 2013

ΚΥΡΙΑΚΗ 21/4 στις 6μμ, όλοι στην αντιφασιστική εκδήλωση! ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 26/4 στις 9πμ, όλοι στα δικαστήρια! Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΤΣΑΚΙΖΕΤΑΙ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ!

  


Σχετικά με την αντιφασιστική εκδήλωση που στηρίζουμε, δείτε εδώ και εδώ.

Σχετικά με την υπόθεση δίωξης των συναγωνιστών και το κάλεσμα στήριξης στα δικαστήρια, δείτε εδώ


Το κείμενο που θα μοιραστεί στα δικαστήρια:


Να τσακίσουμε φασίστες, αστικό κράτος, καπιταλιστές!
Οι μαζικές συλλήψεις (70 αντιφασιστών) της ασφάλειας ενάντια στο αντι-ανθρώπινο μοίρασμα τροφίμων της Χρυσής Αυγής στη παραλία του Βόλου (22/12/12) έχει ήδη προσφέρει τη προαγωγή στον πρώην αστυνομικό διευθυντή Μαγνησίας. Την επομένη ημέρα ναζιστικά σκυλιά με πρωτεργάτη το γραμματέα της τοπικής ΧΑ αποφάσισαν να συνεχίσουν την επιβολή του νόμου και της τάξης χωρίς όμως κανένα αποτέλεσμα. Η απέλπιδα προσπάθεια του κόμματος της ιστορικής απελπισίας να βρει συμπαραστάτες στους δρόμους, οδήγησε τον φίλο βομβιστή του Μιχαλολιάκου στο νοσοκομείο. Η ασφάλεια Βόλου κατόπιν υποδείξεων της ΧΑ άσκησε διώξεις σε συντρόφους και συναγωνιστές μόνο και μόνο για να διατηρήσει σε δικαστική ομηρία όσους αγωνίζονται ενάντια σε ένα σύστημα που σπέρνει την κοινωνική καταστροφή και θέλει να παράγει τα νέα Άουσβιτς και τις δουλοπαροικίες της Μανωλάδας με σφαίρες στους μετανάστες εργάτες γης.
Η κυβέρνησή τους, το κράτος τους, οι φασίστες τους και ο καπιταλισμός θα συντριβούν από τη λαϊκή οργή και τη κοινωνική επανάσταση των αποκλεισμένων κι εξαθλιωμένων. Η εργατική τάξη θα τους συντρίψει όλους κι αυτό απαιτεί, στενή σύνδεση με τις λαϊκές μάζες για να δοθεί διέξοδος από το αδιέξοδο της καπιταλιστικής κρίσης, την οργάνωση εργατικών ομάδων αυτοάμυνας από τους ένοπλους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς και οργάνωση στο επαναστατικό κόμμα. 

Συνεχίζουμε τον αγώνα ενάντια στους καταπιεστές συμμετέχοντας στην Ανεξάρτητη Εργατική Συγκέντρωση της Πρωτομαγιάς, στις 11πμ, πλ. Ελευθερίας. Γιατί το Σικάγο το ζούμε….
 
Άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών.    

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ