Τετάρτη 16 Ιουλίου 2014

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ
Ο ισραηλινός στρατός, συνεχίζοντας από τις 8 Ιουλίου την επιχείρηση Protective Edge έχει ήδη προκαλέσει τον θάνατο τουλάχιστον 200 Παλαιστινίων προειδοποίησε ότι  θα εντείνει τους βομβαρδισμούς δίνοντας έτσι μήνυμα σε σχεδόν 100.000 σνθρώπους να απομακρυνθούν από τις εστίες τους.

Η εγκληματική πολιτική του Ισραήλ με την στήριξη και τη συνενοχή των ιμπεριαλιστών των ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ συνεχίζει τη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού, που για περισσότερα από 60 χρόνια μάχεται για την ελευθερία, την αυτοδιάθεση και την αξιοπρέπειά του. Η άθλια συγκυβέρνηση Σαμαρά – Βενιζέλου στηρίζει το μακελειό που εξαπέλυσε το Ισραήλ συμμαχώντας σε πολιτικό, οικονομικό και στρατιωτικό επίπεδο με το κράτος-τρομοκράτη.

Η βάρβαρη αυτή επίθεση σε βάρος της Γάζας και του παλαιστινιακού λαού δεν πρέπει να μείνει χωρίς απάντηση. 

Είναι υπόθεση του λαϊκού και εργατικού κινήματος να στηρίξει έμπρακτα τον Παλαιστινιακό λαό και να καταδικάσει την τρομοκρατία του Ισραήλ. 

Την Πέμπτη 17 Ιουλίου, στις 7.00μμ στην πλατεία Αγίου Νικολάου, συμμετέχουμε και καλούμε σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας ενάντια στη πολύνεκρη στρατιωτική επιχείρηση που εξαπέλυσε το Ισραήλ και τη συνεχιζόμενη σφαγή στη Γάζα, ως την ελάχιστη έκφραση αλληλεγγύης στον παλαιστινιακό λαό, στηρίζοντας  τον αγώνα του για ζωή, ελευθερία και ανεξαρτησία.  • Λευτεριά στην Παλαιστίνη. Αλληλεγγύη στον παλαιστινιακό λαό.
  • Να μπεί ένα τέλος στην γενοκτονία του παλαιστινιακού λαού από το Ισραήλ.
  • Έξω οι ιμπεριαλιστές ΗΠΑ-ΕΕ-ΝΑΤΟ από την Αν.Μεσόγειο και τη Μ. Ανατολή.
  • Να διακοπούν τώρα οι διπλωματικές σχέσεις και η στρατιωτική συνεργασία της Ελλάδας με το  κράτος-τρομοκράτη του Ισραήλ.


ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΝ ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΜΟ
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΙΑΚΟ ΛΑΟ