Κυριακή 3 Ιουλίου 2016

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ! ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΕ! ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!



Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καταγγέλλει την επίθεση των ΜΑΤ, ενάντια στους εργάτες της ΒΙΟΜΕ και του Ρομπέν, όπως και των αλληλέγγυων που βρέθηκαν μαζί τους, σήμερα το πρωί μπροστά στο Υπ. Εργασίας. Οι εργάτες των αυτοδιαχειριζόμενων εργοστασίων βρίσκονται στην Αθήνα για να δηλώσουν πως όχι μόνο η ΒΙΟΜΕ δε θα μπει σε οποιαδήποτε διαδικασία πλειστηριασμού, αλλά κυρίως πως τα εργοστάσια ανήκουν στους εργάτες!

Η κατάπτυστη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, χτύπησε τους συγκεντρωμένους όταν επιχείρησαν να στήσουν τις σκηνές τους έξω από το Υπουργείο. Φαίνεται πως οι μνήμες από τον ηρωικό αγώνα των καθαριστριών του ΥΠΟΙΚ, είναι νωπές. Καμιά κυβέρνηση παραδομένη και συνένοχη στους δανειστές και τα μνημόνια, δε θα σταματήσει να φοβάται τη δυνατότητα της εργατικής τάξης να δημιουργεί τα δικά της Κέντρα Αγώνα.

Ο φόβος βρίσκεται στην κυβέρνηση! Η εργατική τάξη και οι εργαζόμενοι δεν έχουν να διαχειριστούν καμιά ήττα, αλλά να οργανώσουν τη νίκη τους. Με τη διεύρυνση του αγώνα, σε ένα Ενιαίο Μέτωπο στη δράση, για να πάρουμε τους κλάδους παραγωγής και την οργάνωση της κοινωνίας στα χέρια μας. Με τη δική μας εξουσία, για την κατάργηση κάθε εξουσίας!

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΥΠ. ΕΡΓΑΣΙΑΣ! 

ΝΑ ΑΦΕΘΟΥΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΟΙ ΣΥΛΛΗΦΘΕΝΤΕΣ!

ΝΙΚΗ ΣΤΗ ΒΙΟΜΕ! ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ!

1/7/16

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ