Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2017

Η δημοτική αρχή βλάπτει σοβαρά την υγεία και τη νοημοσύνη μας




Το γραφείο προπαγάνδας του δημάρχου Βόλου με την ανακοίνωση που εξέδωσε για το δημοτικό συμβούλιο της 13/2/17 επιχειρεί να υπεκφύγει των πραγματικών ερωτημάτων που έχουν θέσει οι πολίτες στη δημοτική αρχή:

Μπορεί να υδροδοτήσει την πόλη; 

Μπορεί να λειτουργήσει τον βιολογικό καθαρισμό της πόλης; Η συστηματική της “ανικανότητα” είναι το όχημα της εκποίησης της δημόσιας περιουσίας που επιχειρούν αριστεροδεξιοί μνημονιακοί σε “ικανούς” ιδιώτες” έναντι πινακίου φακής; 

Η δημοτική αρχή δεν αισθάνεται την ανάγκη να απαντήσει. 

Εγκλωβισμένη στην πολιτική που έχει δρομολογήσει τρία χρόνια τώρα, έχει την ανάγκη των αστυνομικών δυνάμεων για να την απεγκλωβίσουν από τα αμείλικτα ερωτήματα που έχουν τεθεί από τους πολίτες. Αντικαθιστώντας τις απαραίτητες εξηγήσεις και το διάλογο με την αστυνομία, αποποιούμενη τις ευθύνες που έχει, αποσύρεται στο μόνιμο καταφύγιο της: ανακοινώσεις που προσβάλλουν την νοημοσύνη μας.

Η αυταρχική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής μέσα στο δημοτικό συμβούλιο, τα οργανωμένα show για να πλήξει τους αντιπάλους της, η δραματοποίηση ότι είναι ένα διαρκές θύμα των περιστάσεων, η περιφρονητική της στάση απέναντι σε κάθε εύλογο ερώτημα, την υπονομεύουν στη συνείδηση όλων. Η παραίτηση Γαλάτη από τη ΔΕΥΑΜΒ δεν είναι αρκετή.

Για να προστατευτεί η δημόσια υγεία απαιτούμε την πλήρη λειτουργία του βιολογικού καθαρισμού της πόλη εδώ και τώρα και να αποτραπεί κάθε σχέδιο ξεπουλήματος του βιολογικού που στη πραγματικότητα είναι το όχημα για την πλήρη ιδιωτικοποίηση της ΔΕΥΑΜΒ.

13-2-2017
ΕΕΚ