Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

ΒΟΛΟΣ: Το ΕΕΚ καλεί την Παρασκευη 8/6 στην ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ πορεία στις 7μμ στην ΠΛ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ


ΝΑ ΤΣΑΚΙΣΟΥΜΕ ΚΑΘΕ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΝΕΟΝΑΖΙ!

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΟΥΜΕ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΠΟΛΙΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΑΣΙΣΜΟ!Το Δελτίο Τυπου που βγηκε απο την σημερινη αντιφασιστικη συνελευση:


7/6/2012
Αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία
Παρασκευή 8/6, 7μμ, πλ. Ελευθερίας
 Η σημερινή ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση της τραμπούκικης επίθεσης του εκπρόσωπου τύπου της Χρυσής Αυγής κατά βουλευτίνων της Αριστεράς αποκάλυψε σε όσους δεν ήξεραν (ή δεν ήθελαν να ξέρουν) τι είναι η Χρυσή Αυγή: μια συμμορία ναζί μαχαιροβγαλτών. Επιβεβαίωσε όσα επί χρόνια καταγγέλλουν οι αντιφασιστικές και αντιρατσιστικές οργανώσεις. Ό,τι έκανε ο Κασιδιάρης στις αριστερές βουλευτίνες, δεν είναι παρά πταίσμα μπροστά στα όσα κάνουν κάθε βράδυ οι χρυσαυγίτες μαχαιρώνοντας  μετανάστες και δημοκράτες πολίτες.
Την Παρασκευή 8 Ιούνη στις 7μμ, στην πλ. Ελευθερίας, ημέρα πανελλαδικών αντιφασιστικών διαδηλώσεων, πολιτικές οργανώσεις της αριστεράς, κοινωνικές συλλογικότητες και πρωτοβουλίες, εργατικά σωματεία, φοιτητικές παρατάξεις, αντιφασίστες και αντιφασίστριες της πόλης μας, καλούν σε αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία.
Καμιά ανοχή στους τραμπούκους της Χρυσής Αυγής! Καμιά ελευθερία στους εχθρούς της ελευθερίας! Όλοι και όλες στο αντιφασιστικό συλλαλητήριο!