Τετάρτη 9 Ιανουαρίου 2013

Άρθρο σχετικά με τους πρεζέμπορες-μπάτσους του αστικού κράτους



Ο κόσμος το’χει τούμπανο……





   ότι οι μπάτσοι πουλάνε ηρωίνη και διάφορα βότανα αλλά ο Δένδιας λέει ότι μόλις το έμαθε από έναν γνωστό του Αλβανό που γνώρισε όταν μαγείρευε με τον ελληναρά θεό της φιλοξενίας πριν λίγους μήνες . Ξέρετε, εκείνον που σερβίρει στα άμοιρα μαυράκια χορταστικά πιάτα με κλωτσιές και μπουνιές συνοδευμένο από απειλές, βρισιές και άλλα ορεκτικά σε ειδυλιακές τοποθεσίες με ονόματα παρασημοφορημένων αξιωματικών του στρατού.



    Συγνώμη που παρασύρθηκα…..Ξεκίνησα να γράφω για τους μπάτσους και την σχέση τους με το εμπόριο ναρκωτικών αλλά φοβάμαι πως το θέμα είναι ήδη πάρα πολύ παλιό κι επαναλαμβάνεται κατά καιρούς. Έτσι κατέληξα να γράφω παραμύθια.     Αλλά σιγά το πράγμα θα πει κανείς. Έτσι κι αλλιώς παραμύθι είναι και το κράτος που βλέπει όλους τους πολίτες ίσους μεταξύ τους ανεξάρτητα από την εθνικότητά τους, την φυλή τους ή τις απόψεις τους. Ούτε καν για τους αστούς, που το εμπνεύστηκαν κάποτε, δεν ισχύει το ‘’ ο νόμος είναι ίσος προς όλους ‘’. Ούτε καν τα πειθήνια όργανά του, οι μπάτσοι, που καλούνται να υπερασπίζουνε τις ιδέες του αστικού κράτους και να διαφυλάτουν την ‘’ειρήνη μεταξύ των πολιτών ‘’ δεν το εφαρμόζουνε. Κι όχι μόνο γιατί και εδώ ισχύει το ‘’όλα τα ζώα είναι ίσα αλλά κάποια ζώα είναι πιο ίσα από άλλα ζώα ‘’ αλλά και γιατί στην προκειμένη περίπτωση οι έμποροι ναρκωτικών – προστάτες του ‘’ κράτους δικαίου ‘’  είναι πιο ίσοι από τους κακούς αριστερούς και αναρχικούς εμπόρους ναρκωτικών που κυρίως πουλάνε την πρέζα σε τεράστιες ποσότητες στις πλατείες και τους αυτοδιαχειριζόμενους χώρους πλάϊ σε εκρηκτικούς μηχανισμούς, οπλοπολυβόλα και γιατί όχι πυρηνικές κεφαλές έτοιμες να σπείρουνε τον τρόμο στα ανυπεράσπιστα γυναικόπαιδα των μητροπόλεων.



   Κάποτε λέγανε για την κόκκινη αρκούδα, τώρα λένε για τις διάφορες βίλες Αμαλίας. Ότι τους τρομάζει κάθε φορά γίνεται στόχος τους και από πίσω οι ίδιοι πουλάνε με το τσουβάλι. Ο ένας και μοναδικός κακός μπάτσος είναι η εξαίρεση που επιβεβαιώνει τον κανόνα ότι το κράτος θέλει μόνο το καλό μας και οι άνθρωποί του εργάζονται πυρετωδώς γι’ αυτό νυχθημερόν.



   Μα σοβαρολογούμε ;



   Εδώ έχει μπλεχτεί το κουβάρι τόσο που οι ‘’ καλοί ‘’ μπάτσοι κάνουνε πλάτες στους ‘’ κακούς ‘’  μπάτσους που συνεργάστηκαν με έναν εχθρό των καθαρόαιμων ελλήνων. Έναν αλβανό που δεν τον ταϊζουνε από τα πιάτα που σερβίρει ο ξένιος Δίας γιατί είναι λέει εκλεκτικός, σε αντίθεση με δεκάδες χιλιάδες άλλους συμπατριώτες του που δεν διαλέγανε το φαγητό που τους πρόσφερε ο ελληναράς αφεντικός στα χωράφια και τους στάβλους, όταν του δουλεύανε δωδεκάωρο για τρεις κι εξήντα και φυσικά τότε κανένας τους δεν ήτανε εχθρός. Αλλά τότε οι αστοί μπορούσανε, σε αντίθεση με σήμερα, να κυβερνούνε κάπως. Αν κοιτάξετε προσεκτικά κάπου θα βρείτε κουρνιασμένο και κανένα χρυσαυγιτόπουλο να φυλάει τσίλιες.



   ‘’ Μπάτσοι γουρούνια δολοφόνοι ‘’ λέει το σύνθημα, αλλά στην περίπτωση του μπάτσου που συνεργάστηκε ωραιότατα με τον αλβανό έμπορο ναρκωτικών για να τα κονομήσουνε παρέα, με την βοήθεια του συστήματος, γίνεται ‘’ μπάτσε πούλα σε κανά πρεζόνι ‘’. Πρεζόνια ανεβάζουνε και πρεζόνια κατεβάζουνε τους φουκαράδες που για να ξεφύγουνε από την μίζερη ζωή τους στον καπιταλισμό έπεσαν στην μιζέρια των ναρκωτικών με τις ευλογίες ενός κράτους που θέλει την νεολαία αποχαυνωμένη είτε με καπιταλιστικά είτε με χημικά χάπια προσπαθώντας να καταστείλει την επαναστατική της δυναμική.



    Δεν είναι κατάλληλοι για φάτσες σε τουριστικές καρτ ποστάλ οι κομμουνιστές. Έτσι φαίνεται να λέει ο ‘’ ειδικός ’’ υπουργός πολιτισμού Παπακωνσταντίνου, υποβιβασμένος από υπουργός οικονομικών λόγω μιας παλιολίστας με μερικά ονοματάκια......

   Καταλληλότεροι φαίνεται είναι ο αμίμητος αρχιφασίστας Δένδιας, και καλά υπουργός προστασίας του πολίτη, και ο μπάτσος αξιωματικός της δίωξης ναρκωτικών Βόλου που είπε να κάνει και μια δεύτερη δουλειά λόγω κρίσης για τα προς το ζην.



   Μαθημένοι, άλλωστε οι μπάτσοι από τέτοια. Άλλος μπράβος, άλλος νταβατζής σε οροθετικές ιερόδουλες που κάμποσο καιρό πριν μας απασχόλησαν. Μα δεν είναι επικίνδυνες για την δημόσια υγεία ; Πως δουλεύουνε μαζί τους ;



   Και πάει λέγοντας με το αστικό κράτος, τα όργανά του, τους ρουφιάνους του και τα τσιράκια του να στήνουνε ένα σκηνικό απίστευτης τρέλας την στιγμή που ο λαός θέλει αυτοί που τον ρίξανε στα τάρταρα και συνεχίζουνε να τον εξαθλιώνουνε να εξαφανιστούνε. Και όχι να πάνε φυλακή όπως λένε στα χαφιεδοκάναλα για να προστατέψουνε κάποιους, έστω κι έτσι.



   Τέλος τα αστεία. Το αστικό κράτος, τα όργανά του και τα τσιράκια του πρέπει να τσακιστεί και θα τσακιστεί.

  

   Πρέπει, μέσα από την φλόγα της επανάστασης, να ξεπροβάλλει ένας κόσμος όπου δεν θα υπάρχουνε πολίτες ψυχικά εξαθλιωμένοι αλλά πολιτικοποιημένοι άνθρωποι  που δεν θα κάνουνε την πραγματικότητα όνειρο αλλά το όνειρό τους πραγματικότητα. Που δεν θα χρειάζονται κανέναν να τους πουλά ελπίδα και δήθεν ασφάλεια αλλά η ελπίδα θα γεννιέται από την συλλογική προσφορά.

   Ένας κόσμος όπου ότι μπορεί να προσφέρει ο καθένας θα εκτιμάται ιδιαίτερα και θα δίνεται απλόχερα σε όσους το χρειάζονται πραγματικά.



Τον κόσμο του ελευθεριακού κομμουνισμού !

σπινακας