Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

Κάτω τα χέρια από τη λαική συνέλευση αγ.Νεκταρίου!

Οι ανώνυμοι καταγγέλοντες κατηγορούν ακόμα και δημοσιογράφο που είχε επιβραβεύσει τις προσπάθειες της συνέλευσης.
Με σπουδή η ασφάλεια αναζητά μέλη της συνέλευσης για να καταθέσουν.

Αναδημοσιεύουμε από 
http://denplirono-anatropi.blogspot.gr/





«Ανώνυμη» καταγγελία διερευνά η αστυνομία

Το πρωί της Πέμπτης 31 Γενάρη, τρεις άνδρες της Ασφάλειας Βόλου εισήλθαν στο χώρο της Λαϊκής Συνέλευσης Αγ. Νεκταρίου, ώρα διανομής ρούχων σε άπορους συμπολίτες της γειτονιάς μας, προκειμένου να διερευνήσουν «ανώνυμη» καταγγελία εναντίον της συνέλευσής μας, αναζητώντας υπεύθυνους για να δώσουν κατάθεση.
Η συκοφαντική και κατάπτυστη «ανώνυμη» αναφορά, που χρησιμοποιεί τον ψευδεπίγραφο τίτλο «Γιατροί, Φαρμακοποιοί, Νοσηλευτές Μαγνησίας», με δηλωμένη μια ανύπαρκτη διεύθυνση, μας καταγγέλλει για σχεδόν
εγκληματικές ενέργειες και ζητά την άμεση επέμβαση του εισαγγελέα Βόλου.
Αναμφίβολα, οι ύποπτοι καταγγέλλοντες που ρωτούν για το ιατρείο αλληλεγγύης μας, ουδέποτε ενδιαφέρθηκαν για τα εκατομμύρια των ανέργων που δεν έχουν καμιά πρόσβαση στο καταρρέον σύστημα υγείας, δεν ασχολήθηκαν ποτέ με τη κατάργηση του ΟΕΚ και τη τύχη της περιουσίας των εργαζομένων και προτιμούν να βλέπουν ανθρώπους στα σκουπίδια να ψάχνουν για τροφή, αντί των διεκδικήσεών μας (παρουσία συνήθως δυνάμεων ΜΑΤ και ανδρών ασφαλείας) για δωρεάν τρόφιμα από τα σούπερ μάρκετ,  που συνεχίζουν να κερδίζουν μέσα στη κρίση εκατομμύρια, κατηγορώντας εμάς ευθέως για …κλέφτες.
Τελικά οι «αγωνιούντες» συκοφάντες δεν είναι και τόσο ανώνυμοι: Είναι όσοι ζητούν να εφαρμοστούν τα μνημόνια, όσοι καταγγέλλουν απεργίες και διαδηλώσεις, όσοι προσπαθούν να εμποδίσουν τη κινητοποίηση των φτωχών και αποκλεισμένων για την υπεράσπιση των όρων ύπαρξής τους, όσοι εφευρίσκουν «κέντρα ανομίας», όσοι προτιμούν τη διανομή τροφίμων από κόμματα με την άδεια της αστυνομίας και λένε ότι για τη κατάρρευση της υγείας ευθύνονται οι ….ξένοι. Ξένοι γίναμε σχεδόν όλοι, ένας φτωχοποιημένος λαός που δεινοπαθεί, για να σωθούν οι βιομήχανοι, εφοπλιστές, τραπεζίτες και το πολιτικό τους προσωπικό.
Η ενορχηστρωμένη επίθεση ενάντια στη συνέλευση μας, στρέφεται ενάντια σε όλους τους αγωνιζόμενους εργαζομένους και άνεργους. Eίναι μια πολιτική επίθεση εξαιτίας της αγωνιστικής μας δράσης , που  απαιτεί τα αυτονόητα δικαιώματα της ζωής, επιδεικνύοντας πρώτα απ΄ όλα την αλληλεγγύη των φτωχών και των καταπιεσμένων, ενάντια σε ένα σύστημα που καταστρέφει τη ζωή, επιβάλλοντας το «νόμο και τη τάξη» όσων έχουν γεμάτη τη κοιλιά τους και ιδιωτικές ασφάλειες στις τράπεζες της Ελβετίας.
Οι κατασκευασμένες αναφορές «ανώνυμων» δεν ανασκευάζονται με καταθέσεις στην αστυνομία, η οποία μας «συνοδεύει» σε όλες μας τις κινητοποιήσεις, αλλά με την υπεράσπιση των δικαιωμάτων μας για δουλειά, παιδεία, υγεία, αξιοπρέπεια. Η συνέλευση μας, που παραμένει ανοικτή σε όλους (εκτός από ρατσιστές και φασίστες), θα συνεχίσει να υπερασπίζεται, να διεκδικεί και να απαιτεί τα αυτονόητα.
Καλούμε τους όλους τους κατοίκους του Αγ. Νεκταρίου να στηρίξουν και να ενδυναμώσουν τη Λαϊκή Συνέλευση γειτονιάς και να συμμετάσχουν στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας τη Δευτέρα, 11 Φλεβάρη, 5.30μμ, στην πλ. Αγ. Νεκταρίου.
4 ΦΛΕΒΑΡΗ 2013