Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2017

Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά!


 ΚΥΡΙΑΚΗ, 24/9, 6μμ, ΠΛ. ΑΛΜΥΡΟΥ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ


Λίγες ημέρες από τις διαδηλώσεις και κινητοποιήσεις από τα τέσσερα χρόνια της δολοφονίας του Παύλου Φύσσα, τα ναζιστικά χρυσά αυγά επιχειρούν την ανάκτηση του εδάφους που έχασαν από το αντιφασιστικό κίνημα οργανώνοντας ανοικτή εκδήλωση στην πλατεία Αλμυρού. 

Στον Αλμυρό όπου αναπτύχθηκε μια από τις πρώτες αντιστασιακές ομάδες κατά των φασιστών την περίοδο της φασιστικής ιταλικής κατοχής, ο λαός του Αλμυρού, οι αντιφασιστικές οργανώσεις και τα κόμματα της αριστεράς πρέπει να κόψουμε τον ομφάλιο λώρο των δοσίλογων που έστειλαν στο εκτελεστικό απόσπασμα Αλμυριώτες, το λαό που πείνασε και βασανίστηκε. 

Η δίκη και καταδίκη της  Χρυσής Αυγής δεν πρόκειται να τελειώσει από τα αστικά δικαστήρια αλλά όπως και τότε από το μαχόμενο λαό. Τα δάκρυα της σημερινής κυβέρνησης είναι κροκοδείλια αφού ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ νομιμοποίησαν τα μνημόνια, εξαέρωσαν τις ελπίδες που έσπειραν και τώρα καλούν σε αντίσταση κατά των φασιστών αφήνοντας το έδαφος της κρίσης, της φτώχειας και της ανεργίας να δουλεύει γι αυτούς ανοίγοντας το δρόμο στους δεξιούς και του μπαλτάκους.

Μόνο η εργατική τάξη μπορεί να βάλει τέλος στο μαρτύριο των μνημονίων που θρέφει το τέρας του φασισμού και μόνο αγωνιζόμενοι κατά των φασιστών μπορούμε να βάλουμε τέλος στο σύστημα που τον γεννά.

Όπως και τότε, έτσι και σήμερα: Ο λαός δεν ξεχνά τους φασίστες τους κρεμά!


23/9/17
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ