Δευτέρα 12 Μαΐου 2014

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ Κ.Ο. Μαγνησίας 10/05/2014



Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η προεκλογική εκδήλωση του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος ΕΕΚ – Τροτσκιστές το Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στο Βόλο.

Μέσα σε συνθήκες όξυνσης της ήδη υπάρχουσας καπιταλιστικής κρίσης και με μια άρχουσα τάξη στα πρόθυρα της πολιτικής κατάρρευσης γίνεται ολοένα πιο φανερό ότι το ζήτημα της περιόδου δεν είναι άλλο πέρα από αυτό της πολιτικής εξουσίας. 


Δεν θα υπάρξει κανείς κυβερνητικός σχηματισμός, αστικός ή μη, που να μπορέσει να δώσει ρεαλιστική πρόταση διεξόδου από τη κρίση. Αν δεν εφαρμοστεί ένα Εργατικό – Επαναστατικό – Διεθνιστικό πρόγραμμα δεν θα υπάρξει διέξοδος και για να γίνει αυτό θα πρέπει η εργατική τάξη, η μόνη κοινωνική τάξη που μπορεί να εξασφαλίσει τη πρόοδο της κοινωνίας, να δημιουργήσει τη δική της εξουσία. Την εργατική εξουσία.

Αυτά και πολλά άλλα ήταν τα θέματα συζήτησηςτο Σάββατο 10 Μαΐου 2014 στη παραλία τουΒόλου στη προεκλογική εκδήλωση που πραγματοποίησε η Κ.Ο. Μαγνησίας του ΕΕΚ.

Κύριοι ομιλητές ήτανε ο Θόδωρος Κουτσουμπός, μέλος της Κ.Ε. του ΕΕΚ και ο Σπύρος Μανώλης, μέλος του ΕΕΚ και υποψήφιος στο ευρωψηφοδέλτιο.

Ευχαριστούμε πολύ όσους μας τίμησαν με τη παρουσία τους. Δίνουμε ένα προσωρινό ραντεβού στις κάλπες της 25  Μαΐου και ένα μόνιμο στους δρόμους !

ΕΕΚ Κ.Ο. Μαγνησίας