Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΓΙΑ ΜΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΗ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΕΘΝΙΣΤΙΚΗ ΔΙΕΞΟΔΟ ΑΠΟ ΤΗ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΡΙΣΗ




ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ΕΕΚ – Τροτσκιστές // Σάββατο 10 Μαΐου 2014, παραλία Βόλου – μπροστά από το κτίριο Παπαστράτου, 18:00

Στην Ουκρανία, την επαύριο της Εργατικής Πρωτομαγιάς που «γιορτάστηκε» με την κάθοδο εκατομμυρίων προλεταρίων στους δρόμους όλου του πλανήτη, η αμερικανοκίνητη «κυβέρνηση» του Κιέβου, με εμπροσθοφυλακή τους Ναζί του Δεξιού Τομέα, επέλεξε, να αιματοκυλίσει την εκεί εξελισσόμενη προλεταριακή εξέγερση. Πάνω από 40 άνθρωποι, κάηκαν ζωντανοί, πέθαναν από ασφυξία, ή ξυλοκοπήθηκαν μέχρι θανάτου στην προσπάθειά τους να διαφύγουν, όταν οι Ναζί επιτέθηκαν και πυρπόλησαν το «Σπίτι των Συνδικάτων» στο οποίο βρισκόντουσαν. Οι Ουκρανοί φασίστες είναι το δεξί χέρι της αντεπανάστασης που προσπαθεί να καταπνίξει την επαναστατική εξέγερση της εργατικής τάξης στην Ουκρανία. Οι ηθικοί αυτουργοί του εγκλήματος είναι οι ΗΠΑ και η ΕΕ μαζί με τη ψευτο-κυβέρνηση του Κιέβου, ενώ στην Ελλάδα η άθλια κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου, που προεδρεύει στην Ιμπεριαλιστική Ε.Ε. αναγνωρίζει τους εγκληματίες και συνομιλεί μαζί τους.


Στο Βόλο λίγες μέρες μετά, το Σάββατο 10 Μαϊου 2014, μέσα σε κλίμα οργής για τους χαμένους συντρόφους μας, αλλά και με τη πεποίθηση ότι θα εκδικηθούμε με την ίδια τη παγκόσμια επανάσταση, θα πραγματοποιηθεί προεκλογική συγκέντρωση του Εργατικού Επαναστατικού Κόμματος ΕΕΚ – Τροτσκιστές ενόψει των επικείμενων ευρωεκλογών της 25 Μάη. Για να συζητήσουμε την επαναστατική πρόταση του ΕΕΚ για έξοδο από τη κόλαση που έχει ρίξει το λαό η μνημονιακή κυβέρνση Σαμαρά – Βενιζέλου κι όλοι οι συναυτουργοί της καθώς και όλα όσα προετοιμάζει για τους λαούς ολόκληρης της υφηλίου η παγκόσμια άρχουσα τάξη.

Ομιλητές θα είναι ο Θόδωρος Κουτσουμπός, μέλος της Κ.Ε. του ΕΕΚ κι ο Σπύρος Μανώλης, υποψήφιος με το ευρωψηφοδέλτιο του ΕΕΚ.