Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2012

Εγκληματίες είναι το αστικό κράτος, η κυβέρνηση, τα μνημόνια και οι φασίστες. Καμιά δίωξη στους συλληφθέντες αγωνιστές της 17/11 στο Βόλο.



Εγκληματίες είναι το αστικό κράτος, η κυβέρνηση, τα μνημόνια και οι φασίστες.

Καμιά δίωξη στους συλληφθέντες αγωνιστές της 17/11 στο Βόλο.


Καταγγέλουμε την επίθεση των δυνάμεων καταστολής του αστικού κράτους εναντίον της πορείας μνήμης της εξέγερσης του Πολυτεχνείου ’73 στο Βόλο.

Η τρόικα εσωτερικού ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ, με το δόγμα μηδενικής ανοχής του “ξένιου” Δένδια, έδειξε για άλλη μια φορά το πραγματικό -αποκρουστικό- της πρόσωπο. Μετά από δεκάδες αυστηρά περιφρουρούμενες αντιφασιστικές και απεργιακές διαδηλώσεις, το αστικό κράτος επέλεξε να εκδικηθεί τους αγώνες και την οργή των εκμεταλλευόμενων και καταπιεσμένων, με ωμή βία και προσαγωγές διαδηλωτών, συλλαμβάνοντας τελικά και ασκώντας διώξεις σε δυο συναγωνιστές που βρίσκονταν στο μπλοκ του α/α χώρου.

Στην εποχή της χρεοκοπίας του καπιταλισμού, ο μόνος τρόπος να επιβιώσει το σύστημα είναι η καταστροφή μας και τα μόνα όπλα που του απομένουν για να το επιβάλει είναι η καταστολή κράτους και παρακράτους και των ναζιστικών συμμοριών της Χρυσής Αυγής.

Απέναντι στην καταστροφή των ζωών μας, απέναντι στην κρατική καταστολή και την φασιστική παρακρατική δράση, έχουμε πάρει θέση. Είμαστε δίπλα σε όσους αγωνίζονται για τη ζωή, με όσους στεκόμαστε μαζί στους δρόμους, με κάθε ταξικό στοιχείο που διαλύεται η ζωή του.

Αυτοί που βιαιοπραγούν και εγκληματούν καθημερινά, οι άμεσα υπαίτιοι για την ανεργία, την φτώχεια και την εξαθλίωση όλο και περισσοτέρων ανθρώπων, των χιλιάδων άστεγων και υπεύθυνοι των αυτοκτονιών, κατηγορούν για βία και χαρακτηρίζουν εγκληματίες, συλλαμβάνουν και δικάζουν κάθε έναν που τολμά να αντιδράσει στην κοινωνική καταστροφή που σπέρνουν.
Η κυβέρνηση Σαμαρά και οι πολιτικοί της προστάτες της, η ΕΕ και το ΔΝΤ τρέμουν την επικείμενη κοινωνική έκρηξη μεγατόνων, μεγαλύτερη από το Πολυτεχνείο και τον Δεκέμβρη 2008.
Δεν μας φοβίζουν όμως, μας εξοργίζουν!

•Όλοι την Τετάρτη 21/11 και την Πέμπτη 22/11  στις 10 πρωί στα δικαστήρια.
• Άρση όλων των κατηγοριών - Καμία δίωξη των συλληφθέντων αγωνιστών.

Οι μόνοι τρομοκράτες είναι τα αφεντικά, οι φασίστες και κάθε τσιράκι του αστικού κράτους.

• Κάτω η μνημονιακή κυβέρνηση της κοινωνικής καταστροφής ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ
• Αυτοοργάνωση της εργατικής τάξης για την οργάνωση της Γενικής Πολιτικής Απεργίας  Διαρκείας ώστε να ανοίξει ο δρόμος της εξουσίας των εργατών για την κοινωνική μας απελευθέρωση και τον ελευθεριακό κομμουνισμό.
19/11/2012
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΕΚ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)