Δευτέρα 22 Μαΐου 2017

Αλληλεγγύη στο διωκόμενο αγωνιστή

Αλληλεγγύη στο διωκόμενο αγωνιστή

Δικαστήρια Βόλου: 24 Μαΐου, 8.30πμ

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα στέκεται στο πλευρό νεαρού αγωνιστή που διώκεται εξαιτίας των μαζικών διαμαρτυριών στα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ όταν στις 13 Μαΐου 2015 το ΔΣ της δημοτικής επιχείρησης κατέθεσε για ψήφιση το νέο κανονισμό άρδευσης τον οποίο ουδέποτε δέχτηκε να συζητήσει με τους άμεσα ενδιαφερόμενους. 

Οι πολίτες και συλλογικότητες της πόλης βρέθηκαν περικυκλωμένοι από ΜΑΤ, παρουσία φουσκωτών security, με face control για την είσοδο στο δημόσιο κτίριο, δέχτηκαν βάναυση επίθεση, απωθούμενοι με τη βία για να μπορέσει το ΔΣ της ΔΕΥΑΜΒ κι ο πρίγκηπας του Μονακό να ψηφίσουν τα απαράδεκτα μέτρα που αφορούσαν τον κανονισμό.

Η δίκη γίνεται λίγες μέρες μετά την ανακοίνωση της ΔΕΥΑΜΒ ότι θα διακόπτει την υδροδότηση στα υπερχρεωμένα νοικοκυριά αφού πρώτα επέβαλλε εξοντωτικά τιμολόγια στην κατανάλωση νερού αλλά και μετά τις αλλεπάλληλες αποτυχίες της να λειτουργήσει το βιολογικό καθαρισμό της πόλης απορρίπτοντας ανεπεξέργαστα λύματα στον Παγασητικό. Και όχι μόνο αυτό, αποποιούμενη τις ευθύνες που έχει διατυπώσει τη θέση ότι θα δώσει τη διαχείρισή του βιολογικού καθαρισμού σε ιδιώτες γιατί αυτοί ξέρουν πως γίνονται οι σωστές δουλειές..... 

Η δίκη δεν γίνεται για τα γεγονότα έξω από τα γραφεία της ΔΕΥΑΜΒ για τα οποία την αποκλειστική ευθύνη έχει η Δημοτική Αρχή και η αστυνομία που επιτέθηκε σε μια ειρηνική διαμαρτυρία για τις πολιτικές Μπέου που εξοντώνουν μαζί με τα μνημονιακά μέτρα το πληθυσμό. 

Η δίκη γίνεται για να καμφθεί οποιαδήποτε αντίσταση του αγωνιζόμενου λαού την εποχή της κρίσης, για να μπορέσουν απρόσκοπτα να εξελιχθούν τα σχέδια μεταβίβασης της δημόσιας περιουσίας στους ιδιώτες όπως ακριβώς σε κεντρικό επίπεδο η εξουσία ξεπουλά τα πάντα στο κεφάλαιο.

Άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών.
Καμιά διακοπή υδροδότησης σε κανένα νοικοκυριό, νερό για όλο το λαό.
Όχι στο ξεπούλημα του βιολογικού και της ΔΕΥΑΜΒ.

21/5/2017
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΌ ΚΟΜΜΑ