Σάββατο 10 Ιανουαρίου 2015

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ σε προεκλογική εκδήλωση


ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ

Τρίτη, 13/1, 7μμ, ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33-Βόλος

με ομιλητή το γ.γ. του ΕΕΚ, Σάββα Μιχαήλ



Σύντροφοι, φίλοι και συναγωνιστές,

στη σύντομη προεκλογική περίοδο που έχουμε μπροστά μας, ανοίγεται μια νέα ιστορική περίοδος καθώς η κρίση εξουσίας κορυφώνεται με μεταγραφές, παζάρια, εκβιασμούς, συμβιβασμούς και υποκλίσεις στην άρχουσα τάξη.


Όμως, ανεξάρτητα από τη κυβέρνηση που θα προκύψει, η κρίση ταξικής κυριαρχίας δεν πρόκειται να βρει λύση με μια κυβέρνηση χωρίς ή με αριστερό πρόσημο καθώς είναι αδύνατον να επιλυθούν τα κομβικά ζητήματα που απασχολούν τη πλειοψηφία του λαού χωρίς μια έξοδο από το σύστημα, το καπιταλισμό, με τη λήψη επαναστατικών μέτρων σε όλες τις πτυχές της ζωής, της οικονομίας και της πολιτικής.

Οι "επιτυχίες" της ΕΛΑΣ που μόνο κρυμμένα τανκ δεν "ανακάλυψαν" και μονοπώλησαν τα ΜΜΕ, συνδέονται άρρηκτα με τις δολοφονικές επιθέσεις στο Παρίσι καθώς η Ευρώπη ζει τη δικιά της 11η Σεπτεμβρίου. 

H άρχουσα τάξη μαζί με εθνικιστές, ακροδεξιούς, και φασίστες και το κράτος έκτακτης ανάγκης προετοιμάζεται να χτυπήσει όχι το τέρας της Αλ-Κάιντα ή του ISIS που η ίδια εξέθρεψε αλλά την εργατική τάξη που αναζητά μια διέξοδο από το αδιέξοδο της κοινωνικής καταστροφής, της ύφεσης, του αποπληθωρισμού και της μαζικής ανεργίας.

Ένας PATRIOT ACT είναι απαραίτητος όρος για την επιβίωση του ευρωπαϊκού χρηματιστηριακού κεφαλαίου.

Τα ερωτήματα που που έχει θέσει το ΕΕΚ παραμένουν σε ισχύ: 
Ποιά κοινωνική τάξη, σε ποιά Ελλάδα και ποιά Ευρώπη θα λύσει το γόρδιο δεσμό της χρεοκοπίας του καπιταλισμού;

Σας καλούμε σε μια ανοικτή συζήτηση πάνω στα φλέγοντα ζητήματα της εποχής μας.

 Τρίτη, 13/1, 7μμ, ΧΩΡΟΣ ΚΙΝΗΜΑΤΩΝ, Ιωλκού 33-Βόλος
με ομιλητή το γ.γ. του ΕΕΚ  Σάββα Μιχαήλ.