Σάββατο 27 Οκτωβρίου 2012

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ ΕΕΚ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ 27/10, 5ΜΙΣΗ ΘΟΛΟΣ ΚΙ ΑΥΡΙΟ 28/10, 10ΜΙΣΗ ΠΛ.ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ.

Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα (εεκ) στηρίζει και συμμετέχει στη σημερινή αντιφασιστική συγκέντρωση και πορεία (ΚΤΙΡΙΟ ΠΑΠΑΣΤΡΑΤΟΥ, 17.30, Βόλος) που είναι μέρος της συνολικής μας πάλης ενάντια στην μνημονιακή κυβέρνηση, τη τρόικα, τα αφεντικά και του νεοναζί υπηρέτες τους. Οι ναζιστές υπερασπιστές των ταγμάτων ασφαλείας πραγματοποιούν σήμερα εκδήλωση για το "πραγματικό νόημα των χιτών, ταγματασφαλιτών και των SS". Δεν θα το επιτρέψουμε και καλούμε όλους τους εργαζόμενους και τους άνεργους της πόλης να πάρουν μέρος στην κινητοποίηση που οργανώνεται από τις αντιφασιστικές ομάδες της πόλης.

Επίσης, το ΕΕΚ, ενόψη της 28ης Οκτωβρίου και της "εθνικής εορτής",  παρουσία φασιστών βουλευτών, στηρίζει τις συλλογικότητες που καλούν σε ανεξάρτητη κινητοποίηση (Κυριακή, 28/10, 10.30πμ, στην πλ. Πανεπιστημίου, Βόλος) για να διαδηλώσουμε ενάντια στους δήμιους του λαού. Αρνούμαστε να συμμετέχουμε στις παρελάσεις που δεν είναι τίποτα άλλο από πολιτικές συγκεντρώσεις εθνικής ενότητας κι εξ ορισμού στρέφονται ενάντια στα συμφέροντα της εργατικής τάξης. Δεν θα γίνουμε συμμέτοχοι στην τροφή αυταπάτων που σπέρνει το ελληνικό και ξένο κεφάλαιο. Είμαστε οι εκμεταλλευόμενοι και καταπιεσμένοι και κινούμαστε στην κατεύθυνση της ταξικής οργάνωσης για να τσακίσουμε τον χρεοκοπημένο καπιταλισμό, τους φασίστες και κάθε άλλο τσιράκι του.

27/10/2012
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΕΕΚ)