Σάββατο 24 Μαΐου 2014

ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΤΙΣ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ

Σύντροφοι, φίλοι και συναγωνιστές,

Το ΕΕΚ έχει ήδη δημοσιοποιήσει τη πολιτική του θέση για τις αυτοδιοικητικές εκλογές πριν από τον πρώτο γύρο.

Χτυπήστε τους όσο πιο δυνατά μπορείτε // http://www.eek.gr/index.php/g-articles/2595-xtypiste-tous-oso-pio-dynata-boreite

Όπου δεν συμμετείχαμε σε αυτοδιοικητικά σχήματα, καλέσαμε για το πρώτο γύρο, με διαφορετικά κριτήρια σε δημοτικές και περιφερειακές εκλογές, σε υπερψήφιση των αριστερών ψηφοδελτίων, ενώ για το δεύτερο γύρο καλούμε και πάλι σε υπερψήφιση των αριστερών ψηφοδελτίων.

Τριπλές εκλογές : να δώσουμε γροθιά στο χρεοκοπημένο σύστημα του κεφαλαίου // http://eekmag.blogspot.gr/2014/05/blog-post_2614.html

Επσημαίνουμε ότι στο δήμο Βόλου, όσοι διοίκησαν το δήμο και τη χώρα δεκαετίες, αφήνουν στην εργατική τάξη και τους καταπιεσμένους μια ανοικτή κοινωνική πληγή που πυορροεί.
Καλούμε, ιδιαίτερα τους αριστερούς ψηφοφόρους, να γίνουν φραγμός και να μην επιτρέψουν η πληγή να μετατραπεί από το Μπέο και τους "φίλους" του σε γάγγραινα.

Το ΕΕΚ καλεί να μαυριστεί ο Μπέος κι η φουσκωτή παρέα του και να υπερψηφιστεί το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ με υποψήφιο τον Μ. Πατσιαντά.

Στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών στη Θεσσαλία όπου αναμετρώνται ΝΔ και ΠΑΣΟΚ καλούμε σε άκυρο και όπως είπε ένας φίλος "στο φάκελο των περιφερειακών εκλογών να βάλουμε μισό μηφοδέλτιο ΝΔ και μισό ΠΑΣΟΚ, όπως ακριβώς κυβερνάνε σήμερα, αγκαζέ".

Στις ευρωεκλογές το ΕΕΚ κατεβάζει δικό του ψηφοδέλτιο, με υποψήφιους από τη Θεσσαλία τους Μανώλη Σπύρο, βιομηχανικό εργάτη από το Βόλο και τον Καμπόζη Παράσχο, λογιστή από τη Λάρισα. 

Καλούμε να υπερψηφιστεί όχι απλώς μια αριστερή αλλά μια κομμουνιστική, επαναστατική και διεθνιστική πολιτική γραμμή.

ΕΕΚ

23/05/2014