Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

ΤΡΙΠΛΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ: Να δώσουμε γροθιά στο χρεοκοπημένο σύστημα του κεφαλαίου


Το Εργατικό Επαναστατικό Κόμμα καλεί την εργατική τάξη και το λαό να δώσει,  στις επικείμενες τριπλές εκλογές, το μεγαλύτερο δυνατό χτύπημα στις κάλπες στη παραπαίουσα κυβέρνηση των σαμαρο-βενιζέλων.

Μπορεί ο κόσμος να μην αλλάζει με τις εκλογές- αλλιώς θα είχαν απαγορευτεί- αλλά η εκλογική διαδικασία αλληλεπιδρά με την εξωκοινοβουλευτική πάλη που αποτελεί πάντα το κυρίαρχο παράγοντα αλλαγής του κόσμου.

Να μαυρίσουμε τα κόμματα εξουσίας, φασίστες κι εθνοπατριώτες, φρέσκους «ανεξάρτητους» οχήματα σύγχυσης του μαχόμενου λαού. Να τσακίσουμε στους δρόμους τους φασίστες και το σύστημα που τους γεννάει, τον ίδιο το καπιταλισμό.
Όσο περισσότερο «σταθεροποιείται» η οικονομία πάνω στα κοινωνικά ερείπια με το περίφημο success story, τόσο περισσότερο αποσταθεροποιείται η κυβέρνηση και η αστική πολιτική εξουσία.

Καιρός να τελειώνουμε με όλους τους, όχι με μια αριστερούτσικη παρδαλή κυβέρνηση αλλά με μια εργατική κυβέρνηση στηριγμένη στα δικά της όργανα εξουσίας.

Το ΕΕΚ κατέρχεται στις ευρωεκλογές με μια σαφή επαναστατική και διεθνιστική θέση προτείνοντας μια πολιτική εξόδου από το καπιταλιστικό σύστημα, τη μόνη εφικτή λύση για το λαό από ένα σύστημα μπλοκαρισμένο που σπέρνει τη κοινωνική καταστροφή.
Στο ευρωψηφοδέλτιο του ΕΕΚ συμμετέχουν δυο σύντροφοι από τη Θεσσαλία, ο Μανώλης Σπύρος, βιομηχανικός εργάτης από το Βόλο και ο Καμπόζης Παράσχος,  λογιστής από τη Λάρισα.

Στις αυτοδιοικητικές εκλογές σε επίπεδο Θεσσαλίας το ΕΕΚ δεν παραμένει απαθές κι ανεξάρτητα από τις πολιτικές του διαφορές με άλλες αριστερές πολιτικές οργανώσεις καλεί να ενισχυθούν τα αριστερά ψηφοδέλτια και να μαυριστούν οι υπεύθυνοι της καταστροφής.

Στον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, στην περιφέρεια καλούμε σε στήριξη του ψηφοδελτίου της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και στις δημοτικές εκλογές τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών, εφόσον αναμετράται αριστερός υποψήφιος, στηρίζουμε το αριστερό ψηφοδέλτιο.

Με την κάθοδό του στις Eυρωεκλογές το ΕΕΚ καλεί:  
ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΧΡΕOΚΟΠΗΜΕΝΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥ ΚΕΦΑΛΑΙΟΥ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΣΑΜΑΡΑ -ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ! ΓIA NA TΣAKIΣTOYN OI ΦAΣIΣTEΣ
ΚΑΤΩ Η  ΙΜΠΕΡΙΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΗ ΕΝΩΣΗ!
ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΤΙΚΗ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ ΣΕ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΕΥΡΩΠΗ!


Τέσσερα χρόνια Μνημόνια, πείνα, ανεργία, μια ζωή χωρίς ζωή - ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ!
Τέσσερα χρόνια κάτω από τον ζυγό της τρόικας, της Ευρωπαϊκής Ένωσης, της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, του ΔΝΤ
ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΠΑΣΟΥΜΕ ΤΑ ΔΕΣΜΑ! Τέσσερα χρόνια  γαλάζιοι, πράσινοι, μαύροι και κατάμαυροι πολιτικάντηδες απατεώνες και υπηρέτες του καπιταλιστικού συστήματος μας τυραννούν- ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ, ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟΥΣ!


15/5/2014

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ (ΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ)