Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2010

Καμιά φωτιά δεν μας σταματάει


Καμιά φωτιά δεν μας σταματάει!
Tο EEK καταγγέλει τον εμπρησμό της κατοικίας στο χωριό του Αγίου Λαυρεντίου, δύο νεαρών συντρόφων που δραστηριοποιούνται στα κοινωνικά ζητήματα της πόλης. Η κατοικία κάηκε κατά την απουσία τους στις 26/12/09. Η πυροσβεστική υπηρεσία κάνει λόγο για εμπρησμό.
Kαθώς δεν υπάρχει καμμιά προσωπικού χαρακτήρα αντιπαράθεση των συντρόφων με κατοίκους της περιοχής, είναι σαφές ότι πρόκειται για μια τρομοκρατική εκφοβιστική ενέργεια εναντίον τους, εξαιτίας της δράσης τους στα κοινωνικά κινήματα. της πόλης μας.
Το ΕΕΚ στέκεται αλληλέγγυο στους δύο συντρόφους που στοχοποιούνται στα πλαίσια της νέας αντίληψης του υπουργού ΠΡΟ.ΠΟ περί μηδενικής ανοχής και τρομοκράτησης όσων κοινωνικών αγωνιστών στέκονται στο δρόμο που άνοιξε ο Δεκέμβρης της εξέγερσης.
Η νέα εποχή που διανύουμε, μετά το Δεκέμβρη του 2008 και τις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου 2009, επιτάσσουν μια νέα μορφή οργάνωσης και επικοινωνίας των αγωνιστών του Δεκέμβρη, ιδιαίτερα ενάντια στα ζητήματα της ωμής βίας και καταστολής του αστικού κράτους που φαίνεται να είναι η μοναδική μέθοδος αποτροπής μιας νέας κοινωνικής εξέγερσης μπροστά στην καπιταλιστική χρεοκοπία.
Το ΕΕΚ Μαγνησίας συμμετέχει στις πρωτοβουλίες δράσης ενάντια στην κρατική βία και καταστολή.
Δεν μας φοβίζουν, μας εξοργίζουν.

08-01-2010