Κυριακή 1 Απριλίου 2012

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ (ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΗ)


Τσακίστε τους φασίστες σε κάθε γειτονιά

Την ίδια ώρα που ο Παπαδήμιος δηλώνει πως ο νέος Νόμος Πλαίσιο θα εφαρμοστεί κανονικά και ο Χρυσοχουντίδης εξαπολύει πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες ομάδα παρακρατικών νεοναζί επιτίθεται ενάντια σε φοιτητές αγωνιστές στο Μαθηματικό και προσπαθεί να σπάσει γενική συνέλευση του φοιτητικού συλλόγου στο Φυσικό.

Η παραπάνω επίθεση έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης 29/3 στην Πανεπιστημιούπολη στου Ζωγράφου. Αμέσως μετά την επίθεση οι φασίστες ξαναμπήκαν στις τρύπες τους. Η απάντηση ήταν άμεση πάνω από 300 άτομα συγκεντρώθηκαν στο σημείο της επίθεσης και στη συνέχεια πραγματοποίησαν πορεία μέσα στην Πανεπιστημιούπολη αλλά και στους δρόμους έξω από το πανεπιστήμιο.

Οι φασιστικές συμμορίες για άλλη μια φορά έπαιξαν τον ρόλο τους ως το μακρύ χέρι του κράτους και χτύπησαν εκεί που δεν μπορούν να φτάσουν οι επίσημοι κατασταλτικοί μηχανισμοί. Δεν μπορούν όμως να φοβίσουν. Αυτοί που φοβούνται είναι τα αφεντικά και οι κυβερνήσεις τους σε όλο τον κόσμο που από την μια μεριά βλέπουν την λαϊκή οργή να φουντώνει και από την άλλη όλα τους τα σχέδια για το ξεπέρασμα της κρίσης να τους ρίχνουν πιο βαθιά στην άβυσσο της χρεοκοπίας.

Το εργατικό κίνημα και το κίνημα της νεολαίας δεν πρέπει να χάσουν χρόνο και να απαντήσουν στις θρασύδειλες φασιστικές επιθέσεις παλεύοντας για την συντριβή τους στο δρόμο και για την ανατροπή της κυβέρνησης και του κράτους που τους καλύπτει.

Οργάνωση Επαναστατικής Νεολαίας - ΕΕΚ
konservokouti-oen.blogspot.com