Τρίτη 25 Δεκεμβρίου 2012

Όλοι/ες στα δικαστήρια του Βόλου, Πέμπτη, 27/12/2012, 12π_Να τσακίσουμε φασίστες, αστικό κράτος και καπιταλιστές!Μαζικές προσαγωγές, τηλεοπτικές συλλήψεις:  Να τσακίσουμε φασίστες, αστικό κράτος και καπιταλιστές!
Όλοι/ες στα δικαστήρια του Βόλου, 
Πέμπτη, 27/12/2012, 12πμ.


Μια μέρα μετά την αντιφασιστική κινητοποίηση του Σαββάτου 22/12, τις μαζικές προσαγωγές 70 αγωνιστών διαδηλωτών από την Ασφάλεια Βόλου η οποία μετέτρεψε με εκατοντάδες ματατζήδες όλη τη πόλη του Βόλου σε ζώνη πολέμου μόνο και μόνο για να επιτελέσει το “έργο” της η ναζιστική οργάνωση Χρυσή Αυγή, την Κυριακή 23/12, φασιστική ομάδα οπλισμένη με πτυσσόμενα γκλομπς επιτέθηκε σε νεαρούς αντιφασίστες, με αποτέλεσμα συμπλοκή και όπως αναφέρεται από τον τοπικό τύπο ο γραμματέας της ΧΑ να βρεθεί στο νοσοκομείο.

Με τηλεοπτικές καταγγελίες ο κουμπουροφόρος φασίστας βουλευτής Ηλιόπουλος, πρωτεργάτης της επίθεσης σε μικροπωλητές στη λαϊκή αγορά της Ραφήνας, κατονόμαζε αγωνιστές του Βόλου δίνοντας οδηγίες συλλήψεων προς την Ασφάλεια Βόλου, η οποία όπως λεγόταν ήδη από τις μαζικές συλλήψεις του Σαββάτου «θέλει να τελειώνει με το αγωνιζόμενο κίνημα στο Βόλο» για ν΄ αφήσει προφανώς ελεύθερο το πεδίο δράσης στους μισάνθρωπους ρατσιστές και φασίστες.

Η σύλληψη του νεαρού αγωνιστή (οδηγήθηκε στο αυτόφωρο αλλά αφέθηκε ελεύθερος με ημερομηνία δίκης 27/12) κι η αναζήτηση ενός επιπλέον κατανομαζόμενου από τη ΧΑ νεαρού αγωνιστή, αποτελούν τη σταγόνα που ξεχειλίζει το ποτήρι της οργής για τη κυβέρνηση των μνημονίων και της απόλυτης φτώχιας και αποδεικνύει στα μάτια όλων ότι η Ασφάλεια Βόλου μαζί με τα πιστά φασιστικά σκυλιά της που αντάλλασαν ευχές κοντά στις αστυνομικές κλούβες το Σάββατο 23/12,  προωθούν τη δραστηριότητα ενός κόμματος στην υπηρεσία της αστική τάξης και του κράτους της, που ευθύνεται για τις δεκάδες επιθέσεις εναντίον μεταναστών και κοινωνικών αγωνιστών με μοναδικό σκοπό την επιβολή του «νόμου και της τάξης» των μνημονίων της κοινωνικής καταστροφής.

Η απάντηση δεν θα δοθεί με επίκληση στο...δημοκρατικό αίσθημα των σωμάτων ασφαλείας, ούτε με ψευδαισθήσεις λύσεων άνευ συγκρούσης(δηλαδή εθνικής ενότητας και ταξικής συνεργασίας), ούτε με αυταπάτες για τον ρόλο των ένστολων μπράβων της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας που καλούνται να «συνειδητοποιήσουν»(!) τη... «δουλειά τους»(;).

Η κυβέρνησή τους, το κράτος τους, οι φασίστες τους και ο καπιταλισμός θα συντριβούν από τη λαϊκή οργή και τη κοινωνική επανάσταση των αποκλεισμένων κι εξαθλιωμένων. Η εργατική τάξη θα τους συντρίψει όλους κι αυτό απαιτεί, στενή σύνδεση με τις λαϊκές μάζες για να δοθεί διέξοδος από το αδιέξοδο της καπιταλιστικής κρίσης, την οργάνωση εργατικών ομάδων αυτοάμυνας από τους ένοπλους κρατικούς και παρακρατικούς μηχανισμούς και οργάνωση στο επαναστατικό κόμμα.

Άμεση απόσυρση όλων των κατηγοριών.

25 Δεκέμβρη 2012
ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ
(ΚΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ),