Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΚΑΛΑ ΜΠΑΤΣΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ-ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠ'ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ



Έπεσαν σήμερα στα δικαστήρια της Λάρισας οι κατηγορίες τεσσάρων αγωνιστών απαλλοτριώσανε σούπερ μάρκετ  τον Φεβρουάριο του 2009 λίγα μέτρα απο το κέντρο της πόλης. Παρ'όλη την αποτυχημένη προσπάθεια των δικαστών  να αποσυνδέσουνε το γεγονός της απαλλοτρίωσης απο τις αντικειμενικές συνθήκες της εξέγερσης του 2008 όπου η χώρα καιγόταν απο το ένα άκρο της εως το άλλο και η κρατική καταστολή γέμιζε κλούβες απο το σωρό του ατέλειωτου πλήθους των διαδηλωτών. 
 Παρ' όλη την ισχυρή αστυνομική και ασφαλίτικη παρουσία μέσα και έξω απο την αίθουσα,η δίκη μετατράπηκε απο 150 αλληλέγγυους σε γιορτή της ελευθερίας και υπεράσπισης  της επαναστατικής δράσης απέναντι σε κράτος και δικαστές .Μιας δράσης που θα κορυφωθεί μόνο με την οργάνωση της επανάστασης σε τέτοιο βαθμό που το άδειασμα των ραφιών δεν θα είναι υπόθεση των λίγων αλλα  ολόκληρης της κάθε γειτονιάς και συνοικίας και που δεν θα ανέχεται  τα γεμάτα ράφια των πολυεθνικών όταν τα ψυγεία και τα ντουλάπια μας  είναι άδεια
Περίτρανα για ακόμη μια φορά αποδείχθηκε πως ο Δεκέμβρης του '08 είναι ακόμα ζωντανός όσο και η πλατείες Ταχρίρ και Ταξίμ που στοιχειώνουν τα όνειρα αστών και καπιταλιστών για την αιώνια διατήρηση της εξουσίας τους. Ας οργανωθούμε, ας μετατρέψουμε την φωτιά των εθνικών εξεγέρσεων που γεννά η καπιταλιστική χρεοκωπία σε παγκόσμια σοσιαλιστική επανάσταση τάξης εναντίον τάξης. Ας γίνουμε οι νεκροθάφτες τους και ας απελευθερωθούμε!

ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑ

www.eek.gr